Opis i definicije nekih pojmova..

Na samom početku usvajanja ovih tehnologija, može Vam se učiniti da su one složene i teške. Međutim, to je zato što se vaša svijest počinje  upoznavati s Novim Znanjima koja joj nudite.

 Sve to već postoji u vašoj svijesti. Preko vizualizacije  koje stvarate vi jednostavno pokrećete svoju svijest  na  ostvarenje  svojih  ciljeva,  kroz logičku  fazu  upravljanja i  preko  Vaših vlastitih duhovnih struktura – Duše, Duha i Svijesti.

Za one koji se do sada nisu susretali  sa  literaturom, navodim kratak opis i definicije nekih pojmova koji  se  u tehnologijama i  na stranicama knjiga vrlo često koriste.

Duša je struktura koja organizira Svijet.

Nju je stvorio Bog u skladu s vječnošću Svijeta i ona istovremeno predstavlja i elemenat Svijeta. Duša započinje stvaranje Tijela, Duha i Svijesti čovjeka.

Tijelo se promatra kao materijalni dio Duše koji  je  stvoren  zbog razvoja same  Duše  u  materijalnoj stvarnosti i radi  razvoja čitavog Svijeta. Razvoj svih informacija Svijeta odvija se kroz  čovjekovo  tijelo.

 Duša od izvora sadrži sva znanja Stvoritelja. Međutim, kao i svi postojeći elementi Svijeta i  ona se nalazi u strukturi razvoja. Duša je dio  Svijeta i kao takva je prisutna u  svakom događaju  i u svakom elementu.

Duh predstavlja djelovanje  Duše. Sav prostor je prožet  Duhom,  jer  prostor čine kretanje  i promjene. Razvoj  svih elemenata Svijeta  u stvari  predstavlja djelovanje  Duha.  Duh prenosi informacije Duše u Svijest.

Duh – to je sam život, onako kako ga čovjek percipira.

Svijest  je  struktura koja  omogućava   Duši   upravlje tijelom.  Duša,  čiji  materijalni dio predstavlja  tijelo, upravlja  realnošću pomoću  svijesti  i kroz  uzajamno djelovanje  s njom.

Pritom se uzajamno djelovanje ostvaruje i s vanjskom i s unutrašnjom realnošću  materijalnog tijela, na primer, sa sviješću stanica, organa itd.

Svijest je spoj duhovnog i materijalnog. Promjenom Svijesti može se preoblikovati Duh, a to znači da se mogu  mijenjati događaji. Razvijena svijest omogućava vječni život koji se vječno razvija, te  tijelo koje se stalno iznova stvara i obnavlja  u obliku mladosti i zdravlja.

Prostor je struktura u kojoj  se ostvaruje djelovanje  Duše, Duha,  Svijesti i Tijela. Postoji prostor Duše, prostor Duha, prostor Tijela i prostor Svijesti.

Prostor Tijela je prostor u kome se tijelo kreće i izvodi  pokrete. Dakle to je materijalni prostor.

Prostor Duše je struktura organizacije Svijeta. Pojam materijalnog prostora tu više nije prihvatljiv. Prostor Duše  ima prioritet u   odnosu na druge oblike prostora.  Sama Duša čini osnovu nastanka svakog prostora.

Duh,  postoji u prostoru djelovanja.

Duša organizira prostor mišljenja u trenutku dok čovjek o nečemu razmišlja.

Materijalni prostor promatran običnim vidom, u pojednostavljenom obliku izgleda trodimenzionalno. On se upravo takvim i čini čovjeku s uobičajenim stanjem svijesti. S razvojem svijesti pojavljuje se jasnoviđenje i čovjek počinje  vidjeti i druge prostore i druge dimenzije prostora.

Vrijeme je  transformator prostora. Ono  se može  zamisliti  kao  nekakvа električna mreža kojom se u prostoru šire promjene i premještanja.

Ako razumijemo tu strukturu vremena možemo u željeno vrijeme na željenom mjestu postignuti pojavu  željenog prostora, a samim tim i željen događaj.

Promjene u vremenu  dovode do promjena u prostoru. Ali moguća je i obrnuta situacija – promjenom prostora može se izmijeniti vrijeme. To je logično, jer se radi o uzajamno povezanim strukturama svijesti.

Preko čovjekovih želja, namjera, postupaka i misli odvija se razvoj  materijalne stvarnosti. Čitavo čovječanstvo, svaki čovjek – neprekidno razvija Svijet i oblikuje događaje.

Kakav je vaš svijet?  Kakvim mislima i namjerama ga  oblikuje?

Ako posvetimo pažnju svojim mislima i usvojimo znanja tehnologija možemo doseći svoj puni potencijal i zajedno stvoriti skladniji i pravedniji svijet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *