Konev Vjačeslav G. – licencirani učitelj.

2001. godine Vjačeslav Konev nakon upoznavanja sa učenjem  Grigorija Grabovoja  počeo  je izučavati i predavati njegovo učenje. Od 2002. godine podučava   Učenje dr. Grigorija Grabovoja.

Vjačeslav Konev ima dvije diplome visokog obrazovanja.

Prva  – Visoko medicinsko obrazovanje, nakon medicinskog fakulteta u Tyumen Državnog medicinskog instituta 1989. specijalizira na psihijatriji te radi u bolnici i ambulanta.

Druga – 1999. diplomira na Pravnom fakultetu Državnog sveučilišta u Tyumenu. Radi odvetnički posao.

Od 2002. Vjačeslav Konev pohađao je jednom mjesečno seminare Gregorija Grabovoja.

Od 2005, samostalno predaje autorske seminare Grigorija Grabovoja,u različitim  smjerovima i strukturama.

Vjačaslav Konev ima veliko iskustvo prijenosa znanja na jednostavan i pristupačan način za slušatelja te detaljno iznosi gradivo učenja Gregori Grabovoja, koji je u biti izravni dokaz prenosivosti znanja jedne osobe  prema  drugoj osobi.

GrigoIMG_1042ri  Grabovoj kao autor učenja, više puta je dao  osobnu preporuku za organiziranje i provođenje radionica  za znanstvenike iz različitih zemalja Europe i Amerike.

Prijenos znanja slušateljima temelji se na detaljnoj analizi Autorovog materijala.  Iskustvo nastave također se temelji na rezultatima vlastitog duhovnog upravljanja Vjačeslav Konev, uključujući i logiku za nivo događaja  i nivo oporavka fizičkog tijela. Kao rezultat toga, slušatelji seminara Vjačeslava Koneva svjedoče postignute rezultate tijekom seminara.

Vjačeslav Konev ima iskustva u održavanje seminara u Švicarskoj, Srbiji, Francuskoj, Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj i Sloveniji, uz simultano prevođenje. Važno je naglasiti da se predavanje odvija na ruskom jeziku što osigurava točnost prijenosa učenja Grigori Grabovoija,te duboku percepciju i razumijevanje kod polaznika.