Učenje dr. Grigori Grabovoja
Učenje dr. Grigori Grabovoja 28- 29. 05. 2011.
PRVI PUTA U HRVATSKOJ ! Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će Sharada Rumi,ThetaHealiga Master Csc i Učitelj Novog znanja iz Melbourna,održati seminar u Zagrebu 28- 29. 05. 2011. NOVO ZNANJE metoda regeneracije organa New Knowledge organ regeneration process (prema učenju ruskog akademika dr.Grigorij Petrovich Grabovoija
„Učenje o Bogu“: Organizacija sreće i Upravnjanje vremenom
„Učenje o Bogu“: Organizacija sreće i Upravnjanje vremenom 08-12-05-2014
Prvi puta u Zagrebu autorski seminar dr. Grabovoja. " Organizacija sreće" Sreća je vaše prirodno stanje postojanja, a u tom stanju možete biti uvijek. Ovo Znanje uči nas kako upravljati svojim životom, kako biti sretan, kako ostati zdrav i mlad i kako živjeti u izobilju, uči nas kako raditi za sveopći spas i harmoničan razvoj svih nas!
Učenje o Bogu: "Pomlađivanje" i "Učenje o Duhu"
Učenje o Bogu: "Pomlađivanje" i "Učenje o Duhu"24.-26.10.2014.
Na trodnevnom seminaru je detaljno obrađena temeljna tema “Učenje o Duhu” i naj traženija tema “Pomlađivanje”. Tehnologije pomlađivanja doprinose poboljšanju zdravlja, kao i povećanju sposobnost prilagodbe na ekološke promjene, te prevladavanju složene psihološke i problematične situacije u svakodnevnici koja zahtijeva značajan ljudski napor da ih savlada. Čovjek je struktura Duše – Duha – Svijesti i Tijela. Tijelo je nosač Duše. Duh je energija koja živi u tijelu. Svijest je struktura koja dozvoljava Duši da upravlja našim tijelom. Naše tijelo je materijalni dio Duše i preko strukture Duha i Svijesti uređuje naizmjenično djelovanje Duše sa realitetom koji je ona stvorila.
Grabovoi: Autorski seminar : Ljubav prema svijetu
Grabovoi: Autorski seminar : Ljubav prema svijetu 27. -29. 11. 2015.
Na ovom seminaru razmotrit ćemo teoretski i praktični aspekt, kako bi naučili metodu upravljanja okolnim svijetom na temelju znanja o svojstvima ljubavi. Gradivo nije zahtjevno za usvojiti jer nam je pojam LJUBAV vrlo bliska i razumljiva. Tehnologija obnavljanja fizičkog tijela, regeneracija unutarnjih organa, vlastita struktura mišljanja i naučenih znanja. To je prvo u razmatranju na seminaru lako primjenjivih i efikasnih tehnologija za redovnu daljnju uporabu.
Grabovoi: Autorski seminar: Učenje o svijesti
Grabovoi: Autorski seminar: Učenje o svijesti 27.11.2015.
a seminaru Učenja Grigori Grabovoja „o Svijesti“ u prvom dijelu će se raspraviti i praktično primjeniti šest tehnologija koje koristimo za samoiscjljenje. Svaki polaznik vrlo lako usvaja i samostalno koristi Tehnologije pojedninačno ili u kombinaciji. Veliku vrijednost za osobu može imati sposobnost da razumije zadaću svoje duše u misiji spašavanja na makro nivou i za osobni razvoj vlastite Svijesti. Proširenjem ove tehnologije do vrlo visokog nivoa, osoba ima sposobnost da uvijek djeluje svjesno. Zašto je to važno za sve? Jer svijest - obuhvaća cijeli sustav ljudskih reakcija, regulaciju nivoa strukturizacije njegove duše, na razini na kojoj se duša razvija u smislu percepcije. To je u velikoj mjeri ostvarenje ljudskog života za samog čovjeka - čovjek shvaća svoj život, shvaća značenje sebe i samog života.
Upravljanje događajima putem svijesti
Upravljanje događajima putem svijesti 17.- 18. 09. 2016.
Tehnologija upravljanja Svijesti prema zadacima: pomlađivanja, razvoja svijesti i optimiziranje događaja kroz prošlost i budućnost čovjeka Na ovom seminaru raspravlja se o ispravnom razumijevanju stvarnosti kroz veliki broj tehnologija. Po broj tehnologija ovaj seminar smatra se bez premca. Sve tehnologije su jednostavne za naučiti i stoga se mogu vrlo dobro koristiti za velik broj osobnih problema.
"Razvoj sposobnosti čovjeka"
"Razvoj sposobnosti čovjeka"19.- 20. 11.2016.
Autorski seminar Antonine Trunove : “Razvoj sposobnosti čovjeka o izgradnji i znanju spasenja” ima praktičnu orijentaciju sa aktivnom komunikacijom polaznika kroz pitanja i odgovore. To je spoznaja novih tehnologija i otvaranje osobnih sposobnosti za izgradnju harmoničnih događaja, Života i Zdravlja.
Praktična vježbaonica  Valentina Batisheva
Praktična vježbaonica Valentina Batisheva18.-19.03.2017.
Radionica sadrži potreban teoretski dio sa primjerima i praktičnim vježbama usmjernim za osobnu primjenu u svakodnevno m životu, kao i u radu sa drugima. Kome je namjenjena? • svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića • onim duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od tehnika • svima bez prethodnog predznanja koji su spremni ostvariti svoje želje