J.S.
Zahvaljujem na seminaru. Doživljavam Znanje kao praktične upute ( niz uputa i tehnika) za Novi Život, za otkrovenje koji je svojevrsni vrhunac svih dosadašnjih životnih iskustava, kako duhovnih, tako i životnih, praktičnih, svakodnevnih iskustava. G. Vjačaslav je odličan predavač, a kao čovjek – inpresionirao je lišen negativnih aspekata . Hvala!
J.S.- Polaznica seminara " Organizacija sreće"
Milica O.
Ushit koji sam proživjela slušajući o Sreći i tehnologijama upravljanja srećom je zasjenio i najsmjelija očekivanja.Potpuno novi pristup pojmu, osjećaju i stanju SREĆE. Hvala g. Konevu na odličnom predavanju i objašnjavanju nepoznatih procesa i postupaka za osobni i makro razvoj. Milica O.
Milica O.- Polaznica seminara "Organizacija sreće"
N.K.
Prekrasno. Na vrlo jednostavan način objasniti tako apstraktnu temu. Primljene informacije su toliko sveobuhvatne i primjenjive u mnogim sferama, a da se to nije moglo ni očekivati. Izgledala je nemoguća misija u samom startu pohvatati. ali zahvaljujući predavaču sve je puno jasnije.
N.K.- Polaznica seminara "Učenje o Duhu"
Branka G.
Jednostavno fantastično iskustvo, spoznaja učenja o Duhu. Informacija koja mijenja cijelo postojanje čovjeka, svijest o sebi kao Duhu. Što uopće znači biti dio Duha Boga. Ovo je zapravo neizrecivo, puno dublje nego što mogu izraziti riječima. Vjačaslav je genijalan predavač, jasan, jednostavan, prepun radosti koja naprosto izvire. Prevoditeljice odlične, svaka čast! Hvala.
Branka G.- Polaznica seminara " učenje o Duhu"