Grigori Petrovic Grabovoi

Grigorij Petrovic Grabovoi

Grigorij Grabovoj doktor fizike i matematičkih znanosti, akademik, autor otkrića polja stvaralačke informacije i stvaranja originalnih radova na predviđanju budućih događaja i njihovog upravljanja, korekcije te  autor učenja ” O općem spasenju i harmoničnom razvoju.”

Rođen je 14. studenog 1963. u selu Bogara, okrug Kirov, područje Chimkent u Kazahstanu. 1986 završio je na državnom Sveučilištu u Tashkentu studij primijenjene matematike i mehanike, sa specijalizacijom u području mehanike.

Akademski je član Internacionalne akademije informacija. Dopisni je član Ruske akademije znanosti. Savjetnik je Ruskih saveznih zrakoplovnih službi.Također je autor otkrića stvaralačkog polja informacija, koje obuhvaća svaki informacijski sadržaj, modele na svakom mjestu kontinuuma prostor-vrijeme. On je također je otkrio metode konverzije informacija svakog djela u jedan od poznatih geometrijskih oblika; temeljne postavke dijagnostike na daljinu i regeneraciju svake stvari unutar svakog vremenskog roka putem transformacije vremena u prostornu formu.

Posjeduje jedinstvene sposobnosti vidovitosti, predviđanja budućih zbivanja i metoda iscjeljivanja, što je sve javno priznato. Znanstvene probleme rješava koristeći svoje sposobnosti izvanosjetilne percepcije. Putem osobnih duhovnih sposobnosti u stanju je daljinski rukovati fizičkim objektima bez obzira na udaljenost, te je izliječio stotine bolesnika bez vlastite neposredne prisutnosti, što potvrđuje tradicionalna medicina i potkrijepljeno je službenim, javnobilježnički ovjerenim dokumentima o tretiranju izliječenih osoba.

Ujedinjene Nacije potvrdile su da je izliječio osobe oboljele od AIDS-a i karcinoma u zadnjoj fazi bolesti. Pomoću svoje vidovitosti pregledao je stotine zrakoplova, orbitalnu stanicu „MIR“ svemirske stanice, „Atlantis“ svemirski brod, a ishod se apsolutno poklapao sa kasnijim pregledom od strane mehaničara. Radio je na eksperimentima unutar čijih okvira je ostvario rezultate koji su uključivali utjelovljenje, napuštanje tijela i teleportaciju, a ti su postupci zabilježeni iz minute u minutu. Regenerirao je uništene objekte. Također je djelovao u smjeru sprječavanja katastrofa na osnovi principa razvoja bez uništenja.

Sjeća se samog sebe od najmanjih nogu; još nije mogao govoriti, a već je znao o čemu odrasli pričaju. I danas razumije druge jezike na razini misli. Od svoje pete godine života mogao je predvidjeti zbivanja: Majka ga je bila poslala da biciklom ode na tržnicu kako bi kupio svježi sir, na što je on odgovorio „Tamo nema sira“. Uskoro se pojavila umorna, iscrpljena susjeda – ispostavilo se da je policija tog jutra rastjerala sve prodavače i na tržnici zaista nije bilo sira. U toj dobi naravno tome nije pridavao nikakvo značenje, misleći da svi ljudi imaju sličnu sposobnost vidovitosti, jer inače ne bi mogli živjeti. To je bio razlog više zašto njegovim vršnjacima iz kazahstanskog sela Bagara nije palo na pamet da bi njihov prijatelj mogao biti takav fenomen.

S 12 godina je GRABOVOI počeo shvaćati da nije isti kao svi drugi. Pitao se kako je moguće prihvatiti sposobnost mijenjanja tijeka događaja? Kad je znao da je neugodan susret neizbježan, pomislio je da bi osobi, koja je čekala na njega, druge, važnije brige mogle odvući pažnju, te je svoju pozornost usmjerio na alternativne pojedinosti. I dogodilo se kako je on htio. Valja naglasiti da u djetinjstvu i mladalačkoj dobi nitko nije učinio Grigori Grabovoju ništa nažao, nije ga ometao ili ružnim riječima uvrijedio. Ne zato što je u sportskom društvu trenirao karate već, najvjerojatnije, zahvaljujući određenoj miroljubivoj opni koja ga je obavijala.

I vjerojatno zato što je već kao tinejdžer osjećao u sebi kolosalnu, nepoznatu tajanstvenu silu, te je sebi postavio zadatak da predvidi buduće neugodnosti, prepozna ih i postavi barijere. To je i danas njegov kredo. A ekstrasenzorna snaga se od tog vremena, prema njegovim riječima, nije povećala niti smanjila. No, s godinama se počeo pažljivije i obzirnije ophoditi sa svojim „unutarnjim blagom“, ne rasipati ga niti uludo trošiti. Sad ga koristi samo u ekstremnim slučajevima, npr., kad se radi o spasenju čovjeka.